Кошик
14 відгуків
+380673276113
УкраїнаКиїввул. Лаврська 16
Fair Finch - виробник свіжообсмаженої кави високої якості
  • picture 1
  • picture 2
  • 1
  • 2

Сифон Hario Coffee Syphon TCA-5

Сифон Hario Coffee Syphon TCA-5
влево
  • Сифон Hario Coffee Syphon TCA-5 , фото 2
  • Сифон Hario Coffee Syphon TCA-5 , фото 3
  • Сифон Hario Coffee Syphon TCA-5 , фото 4
вправо
  • Закінчується
  • Оптом і в роздріб
  • Код: NXA-5

4 693 грн.

Показати оптові ціни
Сифон Hario Coffee Syphon TCA-5
Сифон Hario Coffee Syphon TCA-5 Закінчується
4 693 грн.
Купити
+38067327-61-13
  • +380673276113
Купити
+38067327-61-13
  • +380673276113
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти

Сифон Hario Coffee Syphon NEXT NXA-5 - нове слово Hario Glass Co у виробництві гаджетів для приготування кави альтернативними методами. У сифона Харіо Некст новий, сучасний дизайн - зручна силіконова ручка, елегантна форма колб і новий фільтр з нержавіючої сталі. Професійний вакуумний габет Hario NEXT призначений для приготування кави, чаю, каскари і інших квітково-фруктово-ягідних композицій. З усіх альтернативних методів заварювання, сифон, мабуть, найбільш видовищний.

Є якась магія в тому, як вода перетікає з однієї колби в іншу і перетворюється в напій. Цей алхімічний пристрій прикрасить кухню кавового фанату або сучасну кав'ярню, яка не відстає від світових трендів. Габет NEXT NXA-5 є природним розвитком лінійки TCA, яка тепер буде поступово зніматися з виробництва на користь нових Некст. У Hario NEXT новий, більш сучасний дизайн. Вдосконаленню піддалися всі частини сифона - ручка стала зручнішою за формою, і на зміну гладкому пластику прийшов текстурований силікон, змінилися форми колб і навіть фільтр.

Крім традиційного звичного тканинного фільтра, в NEXT можна використовувати багаторазовий металевий фільтр, що входить в комплект поставки. Крім того, можна окремо придбати картридж для змінних одноразових паперових фільтрів, які мають максимальну щільність і дозволяють готувати напій особливої ​​чистоти. Колби виготовлені з легендарного термостійкого скла Hario Glass. Масштабна маркування на нижній частині колби дозволяє візуально контролювати рівень води, що допомагає домагатися більш передбачуваному смаку кави.

Склу, що випускається компанією Hario, привласнений найвищий ступінь термостійкості відповідно до вимог національних японських промислових стандартів JIS, воно витримує температуру нагрівання до 800 ° C, тому не варто боятися, що колби тріснуть під впливом пальника.

Для приготування кави в сифоні необхідно налити воду в нижню колбу, закріпити верхню колбу і запалити пальник. Коли в воді в нижній колбі почне утворюватися пар, вона почне переливатися в верхню ємність. Після того, як верхня колба досить наповниться гарячою водою, можна додавати змелену каву з розрахунку 6-7 грамів на 100 мл напою, з урахуванням того, що приблизно 2 мл води вбереться в кожен грам кави. Заварювання кавового напою таким способом триває близько однієї хвилини на вогні. Після цього необхідно погасити або прибрати пальник з-під нижньої колби. Температура нижньої ємності почне падати і за рахунок різниці тисків у нижній і верхній колбах сифона, кавовий напій поступово відфільтруєтся і повернеться в нижню частину сифона. З урахуванням часу охолодження і просочування в нижню колбу час екстракції може варіюватися за смаком від 1 до 4 хвилин в залежності від тонкості помелу, ступеня обсмаження зерен і температурного режиму.

Подібним чином у Hario Syphon NXA-5 можна заварювати чай, час екстракції має варіюватися від однієї хвилини для білого чаю до восьми для витриманих пуерів. Чудово готується каскара (чай з висушених кавових ягід), фруктові, ягідні і трав'яні чаї (суміші). Для прискорення процесу в нижню колбу можна заливати попередньо прогріту в електрочайнику воду.

Сифон (або вакуумна кавоварка, або габет) є одним з тих методів "альтернативного заварювання" кави (або coffee brewing), який дійсно можна назвати самим незвичайним гаджетом кавового прихилльника. Виникає швидше відчуття наукового експерименту, ніж рутини ранкової кави, створюється атмосфера магії, алхімії. Винахід кавового сифона сходить до початку 1800-х, що робить його одним з найдавніших способів заварювати каву. Хай-тек дизайн і високотехнологічні матеріали, незважаючи на досить архаїчний принцип дії, роблять сифони суперсучасними кавовими гаджетами. Прийнято вважати, що Syphon є одним з кращих способів розкрити смакову гаму кави. Кава в габеті - завжди дивовижне видовище і чудовий результат.

Характеристики
Основні
Тип посудуКолба
МатеріалСтекло
Об`єм600.0 (мл)
Висота390.0 (мм)
Ширина115.0 (мм)
Глибина180.0 (мм)
Виробник  Hario
Країна виробникЯпония
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 693 грн.
Відгуки про товар